Cohousers gezocht

Beste bezoeker,

Heb je interesse in cohousen in Oost-Brabant, dan ben je op deze blog aan het juiste adres! Met deze blog gaan wij, Bert, Melanie en onze mini-Leonie op zoek naar gelijkgestemde zielen die het zien zitten met ons een cohousingsproject te starten in, jawel, Oost Brabant. Zoals je kan zien in de rubrieken wie, wat, waar en hoe bovenaan deze blog hebben we naast de locatie ook al heel wat andere dingen geconcretiseerd. Dit is hoe wij cohousing zien, hoe wij graag zouden wonen en leven. Het is onze bedoeling om een kerngroepje van drie of vier eenheden (gezinnen, koppels, alleenstaanden) te vinden die deze visie delen, en om samen met hen een site te verwerven. Pas als we eigenaar zijn van deze site, een architect hebben, de eerste conceptuele plannen er zijn en kortom de belangrijkste knopen zijn doorgehakt, zouden we de groep verder vervolledigen. Door eerst te “poneren” hoe onze cohousing eruit zou moeten zien en op basis hiervan een groep te vormen, volgen we een eerder ongebruikelijke aanpak. We denken echter op die manier sneller van start te kunnen gaan, alsook ongewenste compromissen te vermijden.

Dat is kort samengevat het plan, toegegeven nogal ruw, maar we moeten ergens beginnen. Wij lopen al vele jaren rond met het idee te gaan cohousen, maar met enkel ons tweeën gaat het niet lukken. Daarom dus deze oproep. Voel je je aangesproken en kan je je vinden in het vooropgestelde waar, wat en hoe, aarzel dan niet om te reageren. We kijken er alvast naar uit om uitgebreid kennis te maken en samen met jullie de mogelijkheden en sites te gaan ontdekken.

Bert en Melanie

Advertenties

One response to “Cohousers gezocht”

  1. melanie says :

    Met de geïnteresseerden hebben we afgesproken op de samenhuizen-brunch van vormingplus http://www.vormingplusob.be/brunch-samenhuizen voel u vooral welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: