Site in Aarschot

beste cohousing-enthousiastelingen,

Hoewel we voornamelijk zoeken in het Leuvense, zijn we op een zeer interessante site gebotst in de Bekaflaan in Aarschot. Het gaat om een grote lap grond die op dit moment verkaveld wordt door een ontwikkelaar. Het mooie hieraan is dat er in dit stadium nog een perceel op maat kan afgetekend worden. Meergezinswoningen, en dus cohousing, zijn toegelaten. Het stuk is centraal gelegen, op 1.5 km van Aarschot station. Nog een voordeel van zo’n verkaveling in aanmaak is dat je rustig je plannen kan uitwerken en je groep bijeen zoeken zonder dat er al veel geld op tafel gelegd moet worden, en dat terwijl je toch zeker bent van je site.

Ondertussen blijven we toch verder zoeken naar een site in of rond Leuven. We beseffen dat de opportuniteiten hier dunner gezaaid zijn, en dat we een stuk duurder zullen uitkomen dan in Aarschot. Er is echter een meerderheid in de huidige groep voor wie op dit moment enkel het Leuvense een optie is. Dit neemt niet weg dat we met nieuwe geïnteresseerden naar Aarschot zouden kunnen uitwijken.

Dus, samengevat, mochten er zich nog enkele geëngageerde cohousers aanbieden die niet vies zijn van Aarschot, dan kan door onmiddellijk aan de slag gegaan worden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: